Nizip'te zincirleme kaza: 1 ölü 5 yaralı

Nizip'te zincirleme kaza: 1 ölü 5 yaralı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2 otomobil ile bir motosikletin karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı.

Gaziantep'in Nizip ilçesinde 2 otomobil ile bir motosikletin karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 3'ü çocuk 5 kişi de yaralandı.

Kaza, Gaziantep-Şanlıurfa karayolu Dutlu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Müfit Çağlayan (50) yönetimindeki 27 ACY 103 plakalı otomobil, aynı istikamette ilerleyen Mehmet Tıraş (19) yönetimindeki 27 NC 619 plakalı motosikletle çarpıştıktan sonra karşı yönden gelen Mehmet Doğanoğlu yönetimindeki 46 LL 064 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, sürücülerden Müfit Çağlayan, otomobilde bulunan eşi Güler (45), çocukları İsmail (11) ve Mehmethan Çağlayan (15) ile motosiklet sürücüsü Mehmet Traş ve motosiklette bulunan Mikail Sinikçi (10) yaralandı.

Yaralılar, haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Güler Çağlayan, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.