Nusaybin Belediyesinden çöp taksi hizmeti

Nusaybin Belediyesinden çöp taksi hizmeti

Nusaybin Belediyesi,biriken çöpleri daha kısa süredetoplamak ve ilçenin çöp sorununa çözüm için “Çöp Taksi” uygulamasına geçti.

Mardin´in Nusaybin ilçe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, “Daha temiz bir kent” çalışmaları kapsamında ‘Çöp Taksi’ uygulamasını hayata geçirdi.

Bu uygulama ile temizlik çalışmalarının daha hızlı ve pratik olacağını belirten Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal, Nusaybin halkına yakışır, sağlıklı ve yaşanabilir çevre oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Baysal konuşmasına söyle devam etti:  “Belediyemizce, Nusaybin halkına yakışır, sağlıklı ve yaşanabilir çevre koşullarının sağlanması amacıyla, halkın memnuniyeti ve istekleri göz önünde bulundurularak çöp taksi uygulamasını başlattık. Vatandaşlarımıza daha güzel bir Nusaybin sunmak için özverili bir şekilde çalışmaktayız.”

 "Çöp taksi bir tuş kadar size yakın" 

Baysal, “Çöp taksi uygulaması gün içerisinde şehir merkezi, cenaze ve düğünlerin dışında 415 12 95 numaralı çağrı merkezine gelen talepler doğrultusunda ivedilikle biriken çöpleri toplayacaktır."dedi. 

İLKHA

 








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.