Nusaybin TOKİ konutlarının kurası çekiliyor

Nusaybin TOKİ konutlarının kurası çekiliyor

​Mardin’in Nusaybin ilçesinde, bir bölümü tamamlanan TOKİ konutlarının kurasının pazartesi günü çekileceği açıklandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanı Mehmet Aydın ile Çevre Şehircilik İl Müdürü Mesut Ağırakçe, Nusaybin Kentsel Dönüşüm Ofisini ziyaret etti.

Burada çalışmalar hakkında Kentsel Dönüşüm Ofisi görevlilerinden bilgi alan Aydın ve Ağırakçe, Nusaybinlilere müjdeyi verdi.

14 Ocak Pazartesi Günü saat 10.00’da Mitanni Kültür Merkezinde Fırat Mahallesi 4. Etapta bulunan 342 konut ve 36 ticari iş yeri kurasının çekileceğini kaydeden Aydın ve Ağırakçe, kuranın noter huzurunda hak sahipleri tarafından çekileceğini ifade etti.

Nusaybin’deki konutların hak sahiplerine bir an önce verilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını kaydeden Aydın, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Nusaybin’deki vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için büyük destekleri ve çalışmaları oldu. Bakanımız Murat Kurum da talimatıyla konutların hak sahiplerine verilmesi işlemi hızlandırıldı. Vatandaşlarımızın bir an önce evlerine kavuşması için devletimiz, hükümetimiz ve bakanlığımız var gücüyle çalışıyor." dedi.

Öte yandan Nusaybin Kentsel Dönüşüm Ofisi yetkilileri, hak sahiplerinin ev ve işyerleri kesin imzaları için ofise davet edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.