Nusaybin'de ayağı kırılan at tedavi edilmeyi bekliyor

Nusaybin'de ayağı kırılan at tedavi edilmeyi bekliyor

Mardin'in Nusaybin ilçesinde geçtiğimiz hafta motosiklet ile at arabasının çarpışması üzerine ayağı kırılan at tedavi edilmeden sokağa terk edildi. Ata sahip çıkan hurdacılar yem ve su verirken kırılan ayağının tedavi edilmesini istiyor.

Geçtiğimiz hafta İpekyolu üzerinde motosiklet ile at arabasının çarpışması sonucu arabayı çeken atın ayağı kırıldı. Daha sonra sahibi tarafından terk edildiği bildirilen ayağı kırık atı gören hurdacılar ata sahip çıktı. Hurda deposunda atın yem ve su ihtiyacını karşılayan hurdacılar, ayağı kırık haldeki atın tedavi edilemediği için yaklaşık bir hafta ayakta kalmak zorunda kaldığını, bu yüzden de kırılan ayak kemiklerinin dışarı çıktığını söylediler.

Atı Çağ Çağ deresi kenarında terk edilmiş halde bulduğunu söyleyen hurdacı Galip Gali, atı kendi imkânlarıyla hurda deposuna getirdiğini, yem ve su verdiğini dile getirdi.

Atın kırılan ayak kemiklerinin dışarı çıktığını ve biran önce tedavi edilmesi gerektiğini ifade eden Gali, yetkililerden yardım beklediğini ifade etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.