Nusaybin'de kontrollü patlamalar devam ediyor

Nusaybin'de kontrollü patlamalar devam ediyor

​Mardin´in Nusaybin ilçesinde çukur siyasetinde PKK tarafından sokaklara döşenen el yapımı patlayıcıların imha işlemi devam ediyor.

Nusaybin'de çıkan çatışmaların ardından ilçenin 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı devam ederken, PKK tarafından sokaklara döşenen el yapımı patlayıcıların imha çalışması da devam ediyor.

Çukur siyasetinde PKK’iler tarafından sokaklara ve evlere döşenen patlayıcılar çıkarılmaya devam ediliyor. Ortala 2 günde bir kontrolü bir şekilde imha edilen patlayıcılar ilçe sakinlerini tedirgin ediyor.  

Barikatların kurulduğu ve çukurların kazıldığı bölgede TOKİ inşaatı devam ederken, konutların bulunduğu bölgede ele geçirilen patlayıcılar, Suriye sınırın sıfır noktasındaki Kışla Mahallesi'ne getirilerek kontrollü bir şekilde imha edildi.

İmha edilen patlayıcılar, büyük bir gürültüyle patlaması, ilçenin bir bölümünde sesi duyan vatandaş arasında paniğe neden oldu.

İlçede çukur siyasetinin 4'üncü yılında devam eden kontrollü patlamalar PKK’liler tarafından ilçeye ne kadar patlayıcı yığıldığını gösteriyor.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler