Nusaybin’de MYO alanı için girişimde bulunuldu

Nusaybin’de MYO alanı için girişimde bulunuldu

Mardin Nusaybin ilçesi Ticaret Borsası Yönetimi, ilçeye yapılacak yeni şehir projesine Meslek Yüksekokulu alanının da eklenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinden girişimde bulundu.

Mardin- Nusaybin ilçesi Ticaret Borsası Yönetimi, yapılacak şehir projesine Meslek Yüksekokulu alanının eklenmesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde  girişimlerde bulundu.

Mardin Artuklu Üniversitesi’ne bağlı Nusaybin Meslek Yüksekokulu binasının yapılması için tahsis edilen 90 dönümlük arazide, herhangi bir çalışma yapılmaması üzerine önce hazineye sonra da Çevre ve Şehircilik Bakanlığına devredildiği öğrenildi. 

Nusaybin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Aktaş ve Meclis Başkan Yardımcısı Abdulhakim Aytimur, Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ziyaret ederek, Çevre ve Şehircilik Altyapı Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen ve Mekânsal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar ile görüşüp yeni yapılacak proje hakkında bilgi aldı.

Aktaş ve Aytimur, Nusaybin’e yapılacak yeni şehir projesine, Artuklu Üniversitesi Nusaybin Meslek Yüksekokulu alanını eklenmesi isteğinde bulundu.
TOKİ tarafından Nusaybin’de yapılacak yeni şehir için Mart ayında temel atılması planlanıyor.

İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.