Nusaybin'de "Sahte Cennet Sessiz Çığlık" adlı tiyatro sahnelendi

Nusaybin'de "Sahte Cennet Sessiz Çığlık" adlı tiyatro sahnelendi

​Mardin’in Nusaybin ilçesinde uyuşturucu madde bağımlılığını anlatan "Sahte cennet sessiz çığlık" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Nusaybin Belediyesi tarafından uyuşturucu madde bağımlılığını anlatan "Sahte cennet sessiz çığlık" isimli tiyatro oyunu sahnelendi.

Nusaybin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen tiyatro gösterimi Mitanni Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Ünlü oyuncuların da yer aldığı ve madde bağımlılığının zararlarını konu alan oyuna öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Sahnelenen tiyatro izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Program sonrası açıklama yapan Nusaybin Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Vekili Nurettin Şimşek, toplum olarak herkesin uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla mücadele etmesi gerektiğini ifade etti. Şimşek, "Nusaybin Kaymakamlığı ve Nusaybin Belediyesi olarak çocuklarımızın bu illetten uzak durmaları, ailelerin ve gençleri uyarıcı çeşitli etkinlikler yapıyoruz. 'Sahte Cennet Sessiz Çığlık' Adlı tiyatro oyununun etkili olacağını düşünüyoruz" dedi. (Cihat Şayık -İLKHA) 










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler