Öğrenciler harçlıklarını Arakan için biriktirdiler

Öğrenciler harçlıklarını Arakan için biriktirdiler

Batman merkeze bağlı Recepler köyünde öğrenciler, harçlıklarını ihtiyaç sahibi Arakanlılar için biriktirdiler.

Batman merkeze bağlı Recepler (Receba) köyünde okuyan öğrenciler, harçlıklarını biriktirip, Kızılay aracılığıyla Arakan'a yardımda bulundular.

Kızılay'ın yaptığı çalışmaları yerinde görmek, incelemek ve çalışmalar hakkında bilgi almak için bir süreden bu yana Batman'da bulunan Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Tezdiğ, bu davranışlarından ötürü öğrencileri tebrik etti.

Öğrencilerin, toplumun bütün kesimine örnek davranışta bulunduğunu belirten Tezdiğ, "Çocuklarımızın yürekleri arıdır, saftır, temizdir. Onların yaşamında kötülük yoktur. İşte, bu minik yürekler her ne kadar küçük gibi gözükse de bizim açımızdan çok çok büyük bir adım atmışlardır. Onlar, ailelerinin kendilerine verdiği harçlıkları yememiş, içmemiş ve yardıma ihtiyaç duyan insanlara yardım olarak ulaştırılması için Kızılay'a teslim etmişlerdir. Bugün bizler de onları onurlandırmak için buradayız. Öncelikle böyle bireylerin yetiştirilmesinde büyük katkıları olan ailelerine, okul idareci ve öğretmenlerine ve kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Tezdiğ, bu davranışlarından ötürü kendilerine teşekkür belgesi verdi. (İLKHA)







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler