Öğrenciler korku dolu anları anlattı FOTO-VİDEO

Öğrenciler korku dolu anları anlattı FOTO-VİDEO

Diyarbakır’ın Çınar ilçesindeki emniyet binasına PKK’liler tarafından atılan roketlerden birinin isabet ettiği pansiyonda kalan öğrenciler, korku dolu anları anlattı.

Çınar İlçe Emniyet Amirliği binasına PKK’liler tarafından atılan roketlerden birinin isabet ettiği Çınar Anadolu Lisesi öğrencilerinin kaldığı pansiyonda kalan öğrenciler o anları anlattı.

Pansiyona roket isabet ettiği esnada bazı öğrenciler ders çalışırken, roketin isabet ettği odada kalan öğrenci ise saldırıdan yara almadan kurtuldu.

 

Yaşadıkları korkulu anları anlatan öğrencilerden Sebat Yılmaz, "Dün yaşanan olay esnasında arkadaşımız odasında dinleniyordu. Atılan roketlerden biri onun bulunduğu odanın penceresine isabet etti. Dışarı nasıl çıktığını bilmiyorum. Biz de kendi odamızda oturuyorduk. Patlama ile hocaların olduğu odalara gittik. Daha sonra bodrum katına indik. Saldırıda hiçbir arkadaşımız yara almadı." ifadelerini kullandı.

Patlama sesi ile bodrum katına indiklerinin belirten Mevlüt Hekimoğlu yaşadıklarını şöyle anlattı: "Dün akşam patlama sesi le beraber silah sesleri yükseldi. Kaldığımız odadan çıkarak bodrum katına indik. Bir arkadaşımız ranzadan atladığı esnada ufak bir kaza geçirdi. Onun dışında hiçbir arkadaşımız zarar görmedi."

Dün akşam meydana gelen olay sonrası Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı ve ilçe milli eğitim müdürü Aziz İde pansiyona gelerek incelemelerde bulunduğu ve yetkililerden konu hakkında bilgi aldığı belirtildi. Öte yandan ilçe emniyet binasına roket isabet eden kısmın Türkiye bayrağı ile kapatıldığı görüldü.

İlçede yaşanan olay sonrası helikopter destekli operasyon başlatılırken, zanlıların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

ÇINARINSESİ

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.