Mardin'de öğrencilere sömestr hediyesi ‘buz’ kesti, yüz kızarttı

Mardin'de öğrencilere sömestr hediyesi ‘buz’ kesti, yüz kızarttı

Mardin Büyükşehir Belediyesince yarıyıl tatiline giren öğrencilere hediye olarak oluşturulan buz pistinin açılışındaki görüntüler yüz kızarttı.

Mardin Büyükşehir Belediyesince yarıyıl tatiline giren öğrencilere hediye olarak oluşturulan buz pistinin açılışındaki görüntüler adeta ‘buz’ kesti. Yarı çıplak bir şekilde piste çıkan ‘Buz Pateni Milli Takımı’nın gösterisi salondaki vatandaşların yüzünü kızarttı.

İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname kapsamında görevlendirme yapılan Mardin Büyükşehir Belediyesince yarıyıl tatiline giren öğrenci ve gençler için buz pisti oluşturuldu.

Okay Yaşar Anadolu Lisesindeki pistin açılış törenine Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Buz Pateni Federasyonu As Başkanı Fehmi Tekelioğlu, protokol üyeleri, vatandaşlar ve sporcular katıldı.

Bir ay boyunca açık kalacak pistin açılışı, Buz Pateni Milli Takımı’nın gösterisiyle başladı.

 ‘Buz Pateni Milli Takımı’nın yarı çıplak bir şekilde piste çıkması karşısında salondaki vatandaşlar adeta ‘buz’ kesti, yüzleri kızardı.

Açılış töreninde konuşan Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, yaz tatilinde birçok mahallede kurulan 14'ü portatif 19 havuzu öğrencilerin hizmetine sunduklarını söyledi.

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ise Mardin’de bir ilk yaşadıklarını söyledi. Miroğlu, “İlk olan şeyler her zaman tetikleyici olur ve heves arttırır. Mardinli çocuklarımızın yeni bir sporla tanışması hepimiz için çok önemlidir.” dedi.

Buz Pateni Federasyonu As Başkanı Fehmi Tekelioğlu da yapılan çalışmanın buz pistine olan ilgiyi artıracağını söylerken, pistin kurulmasında emeği olan Yaman’a teşekkür etti. 

İLKHA













Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler