Oğuz: Batıl davalara karşı ancak hak bir dava durabilir

Oğuz: Batıl davalara karşı ancak hak bir dava durabilir

HÜDA PAR'ın desteklediği Van bağımsız milletvekili adayı Mehmet Mehdi Oğuz, batıl davalara karşı ancak hak bir davanın karşı durabileceğini söyledi.

Van bağımsız milletvekili adayı Mehdi Oğuz, HÜDA PAR Van İl Başkanı Rasim Saygın ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle Hak Der’e yaptığı ziyarette önemli mesajlar verdi.

Oğuz burada yaptığı konuşmada, "Canını ve malını ortaya koymuş batıl yolu izleyenlere karşı ancak hak bir dava durabilir.” dedi.

Hakk Der Başkanı Naki Erdemir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çözüm süreci için ırkçı bir yol izlenilmemesi gerektiğini vurgulayan Erdemir, “Bu ülkede İslam'ın hakim olması lazım. Biz Türk ordusu demiyoruz. Türkiye Ordusu diyoruz. Çünkü 'Türk' ırkçılık üzerine kuruludur. Diğer taraftan bakıyorsunuz Türk Eğitim Sistemi diyorlar. Yalnız Türk okumuyor, Türkiye Eğitim Sistemi olması gerekiyor. Bu isimlerin her zaman kucaklayıcı olması herkesi sevindirir.” ifadelerini kullandı.

“Şuana kadar oy verdiklerimiz ihale peşinde koştu”

Daha önce seçilip meclise gidenleri eleştiren Oğuz, “Birçok kişinin batıl da olsa bir davası var. Batıl davalara karşı ancak hak bir dava durabilir.  Bu kişiler davası için canını da, malını da veriyor. Aynı şekilde gençliği de kendi tabanına çekiyor. Bizim Van’da oylarımızı verdiğimiz kişiler ihale peşinde koşarlarsa gençliği bu şekilde kaybetmemiz çok normaldır.” şeklinde vurgu yaptı.  (İLKHA)



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.