Oğuzeli'de üzerine mangal devrilen çocuk hayatını kaybetti

Oğuzeli'de üzerine mangal devrilen çocuk hayatını kaybetti

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde ailesiyle birlikte gittiği piknikte oyun oynarken üzerine mangal devrilen 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Gaziantep'te ailesiyle birlikte gittiği piknikte oyun oynarken üzerine mangal devrilmesi sonucu ağır yaralanan 2 yaşındaki çocuk, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Olay, geçtiğimiz hafta Pazar günü Oğuzeli ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Selma ve Ejder Bulur çifti, çocukları ile piknik yapmak için Karpuzatan Mesire Alanı'na gitti. Bulur çifti, yemek yaptığı sırada, piknik alanında oyun oynayan çocukları Ahmet'in üzerine yanmakta olan mangal devrildi.

Vücudunda oluşan yanıklar nedeniyle ağır yaralanan çocuk, babası tarafından önce Oğuzeli Devlet Hastanesi'ne ardından da özel bir hastaneye götürüldü. Hastanede 5 gündür tedavi gören çocuk, bu sabaha karşı yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Küçük çocuğun cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler