Okuduğunuz her kitap sizlere dünyada yeni bir pencere açacaktır

Okuduğunuz her kitap sizlere dünyada yeni bir pencere açacaktır

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, çocukların okuyacağı her kitabın dünyada kendilerine yeni pencereler açacağını belirterek bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Kızıltepe Belediyesi tarafından öğrencilerin talebi üzerine Cumhuriyet ortaokulunda 2 bin 500 kitaptan oluşan bir kütüphane oluşturularak bugün açılışı yapıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Yüzer ve beraberindekiler, kütüphaneyi gezerek kitapları inceledi.

Daha sonra gazetecilere açıklamada bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Yüzer, öğrencilerin talebi üzerine okulda kendilerine kütüphane açtıklarını belirtti. Yüzer, dinimizin ilk emri oku olduğunu hatırlatarak çocuklara bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Yüzer, "Çocuklarımızın talebi olduğu zaman en çok sevinecekleri kitap, kütüphane talebidir. Biz de 2 bin 500 kitaplık kütüphaneyi okulumuza kazandırdık. Onla yeter ki okusun, kendilerini yetiştirsinler. Biz, devlet, belediye ve kamu kurumu olarak sürekli onların yanındayız, onları destekleyeceğiz. Onların geleceği için ne gerekirse yapacağız. Okuduğunuz her kitap sizlere dünyada yeni bir pencere açacaktır. Ufkunuzu genişletecek ve sizi daha olgunlaştıracak ve hayata daha hızlı hazırlayacaktır. Okuduğunuz her kitabın belki ömrünüz boyunca çok büyük faydaları olacaktır. O yüzden dinimizin ilk emri de oku, hepsinin bol kitap okumasını istiyorum." dedi.

Kütüphanenin açılışına; Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Yücedağ, Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdülkadir Gümüş, Kızıltepe Eğitim-Birsen Temsilcisi Mehmet Nur Akkurt, ilçe milli eğitim şube müdürleri, belediye kurum müdürleri, okul idarecileri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.