Okullar çocuklarla şenlendi

Okullar çocuklarla şenlendi

Yeni eğitim-öğretim yılının ilk ders zilinin çalmasıyla okullar çocuklarla şenlendi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılının bugün ilk ders ziliyle başlamasının ardından okullar çocuklarla şenlendi. Uzun bir yaz tatilinden sonra okula başlayan çocuklar duygularını İLKHA’ya anlattı.

Kimi çocuklar yaz tatilinin bitmesine üzülürken kimisi de sevindi. Onlar geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri olmak istediğini söylediler. Tatildeyse bol bol kitap okuduklarını, oyun oynadıklarını ve gezdiklerini ifade ettiler.

Uzun yaz tatili sonrası arkadaşlarıyla bir araya gelmenin sevincini yaşayan Esma Nur Yıldırım (9) “Yaz tatilinde arkadaşlarımı ve okulumu çok özledim. Şimdi okulda olduğum için çok mutluyum. Bu sene derslerime daha çok çalışacağım.” dedi.

Gelecekte doktor olup hastaları iyileştirmek istediğini söyleyen Esra Naz Güçlü (8) “Büyüyünce doktor olmak ve hastaları iyileştirmek istiyorum. Bunun için çok çalışacağım. Tek isteğim doktor olup hastaları iyileştirmek. Onun için bu yıl derslerime daha fazla özen göstereceğim.” Şeklinde konuştu.

Yaz tatilini kitap okuyup ders çalışarak geçirdiğini ifade eden Can Doğan (10) “Tatili kitap okuyarak geçirdim. Bu sene sınıf birincisi ben olacağım." diye konuştu. (Ebubekir Yavuz-İLKHA) 

















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.