"Okuma yazma öğrenerek kendinize ve çocuklarınıza katkınız olacak"

"Okuma yazma öğrenerek kendinize ve çocuklarınıza katkınız olacak"

Okuma yazma öğrenen kadınları ziyaret eden Batman İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran, "Okuma yazma öğrenerek hem kendi hayatınıza hem de çocuklarınızın hayatına önemli katkınız olacak.” dedi.

"Okuryazarlık Seferberliği" kapsamında devam eden kursları ziyaret eden Batman Vali Yardımcısı Serap Özmen Çetin ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kursiyerlerle sohbet edip, kendilerine başarı dileğinde bulundu.

İlk olarak Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi üyeleri için açılan okuma yazma kursunu ziyaret eden Çetin ve Kurtaran, vakfın başkanı Ömer Dündar Pekacar ve kurs öğretmenlerinden bilgi aldı.

Daha sonra Seyitler Mahallesi'nde bulunan Sabri Ülker İlkokuluna giderek, burada "Okuryazarlık Seferberliği" kapsamında devam eden kursları ziyaret edip okulun müdürü Salih İnançlı ve öğretmenlerden bilgi alan Çetin ve Kurtaran, kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

Burada yaptığı konuşmada, okumanın yaşının olmadığını belirten Çetin, "Değerli hanımlar! Sizi kutluyor, başarılar diliyorum. Okuma yazma azminiz bizi mutlu ediyor. 'Okuryazarlık Seferberliği' kurslarına katılarak sadece okuma yazma öğrenmekle yetinmeyip daha sonra ikinci kademe eğitimine katılarak, eğitim hayatınıza yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 'Okuryazarlık Seferberliği' kapsamında açılan okuma yazma kurslarına katılarak hayatınıza yeni bir dönemin başlangıcını yaptınız. Okuma yazma öğrenerek hem kendi hayatınıza hem de eğitim gören ve görecek olan çocuklarınızın hayatına önemli katkınız olacak. Size başarılar diliyorum." dedi. 

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.