Ölen orman işçisinin kaza sigorta bedeli ailesine teslim edildi

Ölen orman işçisinin kaza sigorta bedeli ailesine teslim edildi

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğünde görevli iken bir iş kazası sonrası hayatını kaybeden orman işçisinin 20 bin liralık ferdi kaza sigorta bedeli ailesine teslim edildi.

MERSİN - Erdemli'de iş kazası sonrası hayatını kaybeden orman işçisi Ruhi Olur'un ferdi kaza sigorta bedeli olan 20 bin liralık çek ailesine teslim edilirken, düzenlenen törende Ruhi Olur'un mesai arkadaşları merhum Olur için dua etti.


Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende konuşan Öz Orman İş Sendikası Genel Eğitim Sekreteri Ali Bilgin, "Burada aramızdan ayrılan çok değerli kardeşimiz Ruhi Olur'un anısına bir araya gelmiş bulunuyoruz. Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü'nde çalışan değerli orman emekçimiz, sevgili kardeşimiz Ruhi Olur'u 14 Nisan 2013 tarihinde geçirdiği bir iş kazası sonucu kaybettik. Öz Orman İş Sendikası olarak 28 bini aşkın üyelerinin tamamını grup ferdi kaza sigortası ile sigortaladık. Geride kalan 2 yıllık süreçte, üyelerimizden 17'si ferdi kaza sigortası teminatına girecek şekilde yaşamını yitirdi. Bunlardan 16'sının sigorta tazminatlarını, merhumların varislerine teslim ettik. Bugün burada 17'nci ödememizi yapıyoruz. Dileğimiz odur ki, bundan böyle hiçbir üyemizin burnu kanamasın ve biz de bu törenleri yapmak zorunda kalmayalım" diye konuştu.


Orman Bölge Müdürü Abit Baca ise "Öncelikle kardeşimize Allah'tan rahmet diliyoruz, ruhu şad olsun. İnşallah bundan sonra böyle kazalar olmaz. Rahmetlinin eşi ve çocukları bize emanettir. Onların her türlü sorunlarıyla ilgilenip dertlerine derman olmaya çalışacağız. Ormancılık tehlikeli bir iş koludur. Bundan dolayı bütün çalışanlarımızın iş güvenliği kurallarına uymaları gerekmektedir. Sendikamızın değerli yöneticilerine sosyal sendikacılık yaptıkları için huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.


Daha sonra merhum orman işçisi Ruhi Olur' un 20 bin liralık sigorta bedeli çek olarak eşi Fatma Olur ve kızı Semiha Olur'a takdim edilirken, tören sonunda merhum için mesai arkadaşları tarafından dua edildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)



 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.