Ölü bulunan Suriyelinin zanlıları yakalandı

Ölü bulunan Suriyelinin zanlıları yakalandı

Mersin’de boğazı kesilerek öldürüldükten sonra yüzünün derisi soyulmuş bir şekilde portakal bahçesinde bulunan Suriyelinin katil zanlıları yakalandı.

Mersin’de portakal bahçesinde boğazı kesilerek öldürüldükten sonra yüzünün derisi soyulmuş halde bulunan Suriyelinin katil zanlıları yakalandı. Mersin’e getirilen zanlılar, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Alınan bilgilere göre, Mersin’de 8 Ocak tarihinde merkez Toroslar İlçesi Üseli Mahallesi Karaisalı Caddesi üzerinde bulunan bir portakal bahçesinde, boğazı kesilmiş ve yüz derisi soyulmuş halde bulunan Suriyeli Muhammed Salih (30) olayının aydınlatılması için çalışma başlatan polis, şüphelilerden birinin Gaziantep’te olduğunu belirledi.

 

Cinayet şüphelisi Abdulrazak Dakka’yı (27)  teknik takibe alan polis, şüpheliyi  Suriye plakalı bir araçta gözaltına aldı. Mersin’e getirilen zanlı ile birlikte öldürme olayında kullanıldığı iddia edilen bir bıçak  ta ele geçirildi.

 

Şüphelinin verdiği bilgiler doğrultusunda cinayete karıştığı iddia edilen Suriyeli İbrahim Hallak (33) Mersin’de, Anwar Hallak (66) ile eşi Fadia Rawas (62)  da Uşak’ta yakalanarak Mersin’e getirildi.

 

Zanlıların verdikleri ifadede,  şahsı para yüzünden öldürdüklerini, ancak  yüz derisini yüzmediklerini belirttikleri belirtildi.  Emniyetteki işlemlerin ardından katil zanlıları adliyeye sevk edildi.

 

Öldürülen Muhammed Salih’in 2014 yılında Hatay’ın  Reyhanlı ilçesi Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yaptığı belirtilirken Suriye Devrimci Cephesi’ne bağlı keskin nişancı olduğu ifade edildi.

 

Öldürülen şahsın yüz derisinin hala bulunamadığı bildirildi. (Osman Öksüz-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler