Ölüm minibüste yakaladı

Ölüm minibüste yakaladı

70 yaşındaki emekli polis memuru, Adana'dan Tarsus'a dönmek için bindiği yolcu minibüsünde rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

MERSİN - Adana’ya akciğer kanseri hastalığı nedeniyle kemoterapi tedavisi görmeye giden ve tedavi sonrası Tarsus'a dönmek için minibüse binen emekli polis memuru Fevzi Ertürk (70) rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgilere göre, Adana-Mersin arasında yolcu taşımacılığı yapan minibüse binen Fevzi Ertürk'ün Tarsus’a gelmesine rağmen oturduğu koltukta hareketsiz durduğunu ve nefes almadığını fark eden diğer yolcular durumu otobüs şoförüne bildirdiler.

 

Ertürk’ün hareketsiz olduğunu gören, şoför M.E hemen aracını Tarsus’un Çardak Mevkiinde bulunan Üzümlü kavşak girişinde durdurarak, durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi.

 

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 70 yaşındaki Fevzi Ertürk'ün kalp krizinden dolayı hayatını kaybetmiş olabileceğini bildirirken, polis ekipleri ise olay yerinde inceleme yaptı.

 

Hastane morguna kaldırılan Ertürk’ün cansız bedeni, Tarsus Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp kurumuna gönderildi.

 

Öte yandan hayatını kaybeden Fevzi Ertürk’ün iki çocuk babası olduğu ve iki oğlunun da İzmir ve Aydın’da polis memuru oldukları öğrenildi. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler