On yıllık firari yapılan baskında yakalandı

On yıllık firari yapılan baskında yakalandı

Bir baba ve oğlunu öldürdükten sonra 10 yıldır firari olarak aranan şahıs jandarma tarafından yapılan baskında yakalandı.

Diyarbakır ili Eğil ilçesinde, kendisiyle aralarında husumet bulunan Ö.Z.ve R.Z. isimli baba ve oğlunu 19 Mart 2005 tarihinde öldürdükten sonra 10 yıldır firari olarak aranan E.A jandarma tarafından yapılan baskında yakalandı.

Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yayımlayan Diyarbakır valiliği, Dicle İlçesi Üzümlü mahallesinde sabah saatlerinde şüpheli E.A’nın saklandığı belirtilen evin etrafının Jandarma tarafından çevrilerek yakalanmasının talep edildiği, firari şahıs E.A’nın kaçamayacağını anlaması üzerine, görevli ekiplere kardeşine ait kimliği ibraz ederek gerçek kimliğini gizlediği belirtilerek, kurtulmaya çalıştığı belirtildi.

Açıklamada devamla, “ Firari şahıs kimliğin kendisine ait olmadığını tespit eden ekiplere, üzerinde bulunan silahı doğrultmak istemesi üzerine, etkisiz hale getirilmiştir. Şüpheli ile birlikte 1 adet ruhsatsız 7,65 mm. tabanca, şarjör ve 8 adet 7,65 mm fişek ele geçirilmiştir.” denildi.

Etkisiz hale getirilen şüpheli E.A’nın gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, E.A’nın aynı gün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler