Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği iftar yemeği verdi

Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği iftar yemeği verdi

Osmaniye İlim Ve Yardımlaşma Derneği (OSİYAD) halka yönelik sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Dernek, Ramazan ayı münasebetiyle Osmaniyelilere iftar yemeği verdi. Dernek üye ve gönüllülerin yanı sıra Osmaniye halkında da çok kişi iftar yemeğine iştirak

OSMANİYE- Her yıl Türkiye’de yaptığı Kutlu Doğum mitingleriyle kendisinden söz ettiren, Peygamber Sevdalıları Platformuna üye derneklerden Osmaniye İlim Ve Yardımlaşma Derneği (OSİYAD) halka yönelik sosyal faaliyetlerine devam ediyor. Platformun Osmaniye Koordinatörlüğü, Ramazan ayı münasebetiyle Osmaniyelilere iftar yemeği verdi.  İftar yemeğine başta dernek üye ve gönüllüleri olmak üzere büyük bir katılım ile gerçekleşti.

 

Osmaniye Mimar Sinan Mahallesinde verilen iftar yemeğinde önce Kuran-ı Kerim okundu.  Daha sonra Filistinli Müslümanlar için dualar yapıldı.

 

Dernek  yetkilileri, iftar organizasyonlarının her yıl devam edeceğini belirttiler. Program OSİYAD Başkanı Osman Aslan’ın yaptığı yemek duasıyla son buldu. (Muhsin Alakuş - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.