Osmaniye’de Kurban seferberliği

Osmaniye’de Kurban seferberliği

Osmaniye’de fakir ve muhtaçlara yönelik başlatılan kurban çalışmaları kapsamında 200’e yakın aileye kurban eti ulaştırıldı.

Diyarbakır’da başlatılan ‘Yasin Börü'nün ulaştıramadığı kurban etlerini sizler ulaştırın' kampanyası anlamlı bir destekte Osmaniye’den geldi.

Kampanya kapsamında aralarından Suriyeli mültecilerinde bulunduğu 127 aileye kurban eti ulaştıran Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği (OSİYAD), kurban etinin yanı sıra 2 aileye de nakdi para yardımında bulundu.

‘Yasin  Börü'nün ulaştıramadığı kurban etlerini sizler ulaştırın'   kampanyası kapsamında,  geçen yıl Diyarbakır’da Kobani olayları sırasında fakir ailelere kurban eti dağıttıkları sırada, PKK’lilerce vahşice katledilerek şehit edilen Yasin Börü ve arkadaşları adına dağıttıkları kurbanları üzerinde Yasin Börü fotoğrafının olduğu tişörtleri giyen OSİYAD üye ve gönüllüleri, kurban eti dağıtırken şehit edilen Yasin Börü ve arkadaşlarının yolunu sürdüreceklerini ve onların ellerinden düşürülen et poşetlerini kaldırarak fakir ve muhtaç ailelere ulaştıracaklarını söylediler.

İHO EBRAR Osmaniye’de muhtaçları sevindirdi

OSİYAD üzerinden fakir ve muhtaç ailelere ulaşmaya çalışan Hollanda merkezli Uluslararası yardım organizasyonu İHO EBRAR ise Osmaniye’de 62 muhtaç aileye kurban eti ulaştırdı. (Abdulkadir Alakuş – İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.