​Gaziantep'te otelden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

​Gaziantep'te otelden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

​Gaziantep'te bir otelin saunasından hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentteki bir otelin saunasındaki hırsızlık olayının şüphelilerini yakalamak için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Çalışma kapsamında otel ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelenmesi sonucu şüphelilerin İ.K, A.G. ve Ö.R. olduğu belirlendi. Şüphelilerin otomobille Adana yönüne gittiğini belirlenmesi üzerine teknik ve fiziki takibin ardından araç Niğde Otoyolu Ulukışla mevkisinde polis tarafından durduruldu.

Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Şüphelilerden İ.K'nin İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Ankara başta olmak üzere birçok kentte kaldığı lüks otellerin saunasından hırsızlık yaptığı ve hakkında aranmasının bulunduğu belirlendi.

Şüphelilerin kentteki bir otelden de çek, senet, saat ve bazı kişisel verilerin bulunduğu elektronik malzeme çaldıkları öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

5 iş yerinden sigara çalan şüpheli tutuklandı

Öte yandan, kentte farklı tarihlerde 5 ayrı iş yerinden sigara çalan şüpheli güvenlik kamerasından kimliği saptanarak yakalandı.

Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.