Otomobil akaryakıt istasyonunda alev aldı

Otomobil akaryakıt istasyonunda alev aldı

Mardin’de bir akaryakıt istasyonunda yakıt alan otomobil, istasyondan çıktığı esnada aniden alev aldı. Araçta çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, bir otomobil akaryakıt istasyonunda alev aldı. Aracın motor bölümünde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.     

Yangın, saat: 10.00 sırlarında Mardin - Kızıltepe karayolunda bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Çetin Gündüz yönetimindeki 01 TR 489 plakalı otomobil,  Mardin’den Kızıltepe istikametine giderken yakıt almak için yol üstünde bulunan bir akaryakıt istasyonuna girdi.

Sürücü Gündüz, yakıt aldıktan sonra otomobilini çalıştırdı. Birkaç metre ilerleyen gündüzün yönetimindeki otomobilin motor kısmı, akaryakıt istasyonu çıkışında aniden alev aldı.

Alevleri gören sürücü Gündüz, can havliyle kendini dışarıya atarak itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale edip söndürürken, otomobilde maddi hasar oluştu.

Yangın anını anlatan sürücü Çetin Gündüz, “Yakıt almak için petrole girdim. Yakıtı aldıktan sonra arabayı çalıştırarak Kızıltepe’ye doğru ilerledim. Tam petrol çıkışında otomobilimin motor aniden alev aldı. Çok şükür can kaybı ya da yaralama yok otomobilimde maddi hasar oluştu.” dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler