Otomobil kaldırımda yürüyenlere çarptı

Otomobil kaldırımda yürüyenlere çarptı

Batman’da bir otomobil, direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu kaldırımda yürüyen 2 kişiye çarptıktan sonra takla attı.

Batman Yeni Sanayi yolu üzerinde bir otomobil, direksiyon hâkimiyetinin kaybolması sonucu kaldırıma çıktı. Kaldırım üzerinde yürüyen 2 yaşlıya çarpan otomobil, metrelerce sürüklendikten sonra takla atarak yoldan çıktı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 13.00 sıralarında Yeni Sanayi yolu üzerinden şehir merkezine doğru gelen 26 UK 475 plakalı otomobil sürücüsü Rumet D. (18), kendisini sollamaya çalışan bir başka araca çarpmamak için direksiyon hâkimiyetini kaybedince kaldırıma çıktı. Burada hızını alamayan Rumet D.’nin kullandığı otomobil, kaldırım üzerinde yürüyen Muharrem Köroğlu (65) ve Kadir Öztaş (60) isimli 2 yaşlıya çarparak metrelerce sürüklendikten sonra takla atıp yoldan çıktı.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Rumet D. ve Muharrem Köroğlu olay yerine çağrılan ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine, Kadir Öztaş ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken hurdaya dönen otomobil çekiciyle kaldırıldı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler