Otomobil şarampole uçtu: 2 ölü

Otomobil şarampole uçtu: 2 ölü

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir aracın şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü.

Tarsus TEM otoyolunda  bir aracın şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında araçta bulunan Suriye uyruklu bir erkek ile Mısır uyruklu bir kadın hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, TEM otoyolu Tarsus-Pozantı istikametine doğru seyir halinde olan  Suriye uyruklu Ahmet Haji Süleyman’ın (25) kullandığı 31   EC 146 plakalı otomobil, belirlenemeyen bir nedenden dolayı Kararkütük Mahallesi yakınlarında bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil, yaklaşık 70 metrelik şarampole uçtu. Araç sürücüsü Ahmet Haji Süleyman ile  yanında bulunan Mısır uyruklu Reham Younis Abdelrahman Darwish (30)  araçtan savruldu.

Olay yerine gelen 112 Acil ekiplerinin yaptıkları incelemede, araçtan metrelerce uzağa savrulan  Suriye uyruklu Ahmet Haji Süleyman ile hamile olduğu öğrenilen Mısırlı Darwish'in hayatlarını kaybettiklerini belirlediler.

Jandarma ve polis yaptıkları çalışmanın ardından cenazeler, Mersin Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri tarafından olay yerinden çıkarılarak cenaze aracı ile Tarsus Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Abdulhakim Kurt-İLKHA)















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler