Otomobildeki 102 bin TL'yi çalanlar Kolombiyalı çıktı

Otomobildeki 102 bin TL'yi çalanlar Kolombiyalı çıktı

Mersin'de bir aracın camını kırarak 102 bin TL çalan şahısların Kolombiyalı hırsızlar oldukları iddia edildi.

MERSİN - Mersin’de 17 Aralık tarihinde bir aracın camını kırarak 102 bin TL çaldığı iddia edilen şahıslar biri kadın toplam 3 kişi Kolombiyalı çıktı.

 

Mersin’de polis ekipleri akaryakıt istasyonunda çalışan Muhittin Koçak'ın 17 Haziran'da bankadan çektiği iş yerine ait 102 bin liranın İnönü Bulvarı Liman Karşısında otomobilin camının kırılarak çalınması üzerine olayı araştırdı.

 

Hırsızlığı olduğu yerde güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, hırsızların Adana’da başka bir isim ile otomobil kiraladıkları ortaya çıktı. Hırsızların Mersin’de bulunan bankalarda nöbet beklediği ve para çeken Muhittin Koçak’ı kiraladıkları otomobil ile takip ettikleri daha sonra başka bir banka önünde duran şahsın otomobilinde bulunan 102 bin TL’yi çaldıkları belirlendi.

 

Hırsızlık olayından sonra yabancı uyruklu oldukları tespit edilen şahısların hırsızlık için kullandıkları aracı başka bir yerde sokak arasında terk ettikleri tespit edildi.

 

Araştırmayı sürdüren ekiplerin, 10 Temmuz'da Bursa'da bir aracın lastiklerini patlamak suretiyle 100 köylünün süt parasını çalan Kolombiya uyruklu şahısların yakalandığı öğrendi.

 

Yapılan çalışma sonucu bu şahıslar arasında bulunan  J.A.C.G. isimli bayan ile A.G.G.B. ve A.A.R. isimli Kolombiya  uyruklu 3 şahsın, olayı gerçekleştiren şahıslar olduğu kamera görüntülerinden ve olayın tanıklarının beyanından tespit edildi.

 

Yakalanan 3 kiş,i Mersin'e getirilerek 'Otodan Hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edildi. (Osman Öksüz-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.