Otomobilden 43 bin Euro çalındı

Otomobilden 43 bin Euro çalındı

Gaziantep'te bir döviz bürosundan para çeken Suriyeli işçiyi takip eden kişiler, iş yeri önüne park edilen otomobilden 43 bin Euro çalarak kayıplara karıştı.

Gaziantep’in Şehitkâmil ilçesinde bir döviz bürosundan para çeken Suriyeli işçiyi takip eden şüpheliler, iş yeri önüne park edilen otomobilden 43 bin Euro çalarak kayıplara karışırken, olay anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Şehitkâmil ilçesi Burak Mahallesi'ndeki Trikotajcılar Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sitede bir terlik atölyesinde çalışan Ahmad Şavak, iş yerine ait 27 L 0819 plakalı hafif ticari araçla Gazi Muhtar Paşa Bulvarı'ndaki bir döviz bürosundan 43 bin Euro çekti.

Döviz bürosundan çektiği parayı otomobiline koyarak iş yerine giden Şavak, evrak almak için yeniden atölyeye gitti. Bu sırada Şavak’ı otomobille takip eden kişiler, kapısı açık bırakılan araçtaki 43 bin Euro parayı çalarak kaçtı.

Evrakları aldıktan sonra döndüğünde aracın kapısının açık ve paranın da yerinde olmadığını fark eden Şavak, durumu hemen polise bildirdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polisler, parmak izi alıp çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

Şüphelilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatılırken, şüphelilerin araçtaki 43 bin Euro'yu çalması ise atölyenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Güvenlik kamera görüntülerinde ise Şavak'ın park ettiği araca yaklaşan otomobilden inen bir kişinin etrafı kontrol ettikten sonra kapıyı açıp para poşetini alıp kayıplara karıştığı görülüyor.

Öte yandan, olayda kullanılan otomobilin de çalıntı olduğu belirlendi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.