Otomobilin çarptığı anne ve 2 çocuğu ağır yaralandı

Otomobilin çarptığı anne ve 2 çocuğu ağır yaralandı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve 2 çocuğu, otomobil çarpması sonucu ağır yaralandı.

Mardin Kızıltepe'de yolun karşısına geçmeye çalışan Suriyeli kadın ve 2 çocuğuna otomobil çarptı. Kazada anne ile 4 yaşındaki kız çocuğu ve bir aylık erkek çocuğu ağır yaralandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Kızıltepe Kız Anadolu Lisesi karşısı tarihi İpekyolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Nusaybin istikametinden Viranşehir istikametine gitmekte olan M.M.A. (17) yönetimindeki 21 FN 682 plakalı otomobil, ilçe otogarı tarafından tarihi İpekyolu üzerinden yolun karşısına geçmeye çalışan Suriye’li Vatha Melaahmed (23), bebek arabasında bulunan çocukları 4 yaşındaki kız çocuğu Rihem (4) ile bir aylık erkek çocuğu Muhammed'e çarptı.

Çarpmanın etkisiyle anne ile çocukları yola savruldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve ambulans sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan anne ve 2 çocuk, ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada ilk müdahaleleri yapılan anne Vatha, Mardin Devlet Hastanesine sevk edilirken, çocuklar Rihem ile Muhammed ise Kızıltepe Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındı. Anne ile çocukların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Kazayı yapan sürücü M.M. A'nın bir oto tamir dükkânında çalıştığı, arabayı test etmek için yola çıktığı bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, sürücü M.M. A’yı (17) gözaltına aldı. (Mehmet Aslan - İLKHA)
























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.