Otomobilin gizli bölmelerine saklanan gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Otomobilin gizli bölmelerine saklanan gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

​Siirt’te bir otomobilin farklı bölmelerine gizlenmiş ve piyasa değeri yaklaşık 10 bin TL olan bin 621 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Siirt'in Eruh ilçesinde ihbar sonucu durdurulan bir otomobilde yapılan aramada piyasa değerin yaklaşık 10 bin TL olan bin 621 paket gümrük kacağı sigaranın ele geçirildiği, şüpheli hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Z.A.'nın Şırnak'tan getirdiği bandrolsüz kaçak sigaraları Siirt merkezde satacağı ihbarı üzerine Eruh eski yolunda durdurulan otomobilde yapılan aramada, aracın farklı bölümlerine gizlenmiş ve piyasa değeri yaklaşık 10 bin TL olan bin 621 paket sigara ele geçirildiği belirtildi.

Şüpheli hakkında 22 bin 694 TL idari para cezasının verildiği belirtilen açıklamada, olayda kullanılan araca da 2 bin 220 TL trafik cezası uygulanarak bahsi geçen araç 15 gün trafikten men edilerek yed-i emin otoparkına teslim edildiği kaydedildi.

Olayla ilgili Siirt Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verildiği belirtilerek, şüpheli hakkında soruşturma işleminin başlatıldığı ifade edildi. (Murat Orhan-İLKHA) 













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.