Oyunuz asla heba olmayacaktır

Oyunuz asla heba olmayacaktır

HÜDA PAR Elazığ milletvekili adayı Avukat Mahmut Şahin, "Bir elimizde hak, bir elimizde adalet, bir elimizde de hizmet olsun istiyoruz.” diye konuştu.

HÜDA PAR Elazığ milletvekili adayları Avukat Mahmut Şahin ve Yusuf Yüksel, Ulukent Mahallesi Hüseynik'te halkla iftarda bir araya geldi.

Halkın teveccüh gösterdiği iftar programında bir konuşma yapan HÜDA PAR Elazığ milletvekili adayı Avukat Mahmut Şahin, HÜDA PAR olarak memleketin menfaatinin, çıkarının olduğu yerde kendi parti çıkarlarını bir kenara koyup, orada memleketin, insanlığın menfaati neyse onu üstün tutmaya ve onu desteklemeye karar kılmış bir parti olduklarını ifade etti.

6-8 Ekim olayları, 15 Temmuz süreci ve 16 Nisan referandum sürecinden sonraki tavırlarına değinen Şahin, “İşte biz HÜDA PAR olarak, doğruların yanında yanlışların da karşısında durduk. Dün bu tavrımızı söylem düzeyinde tutarken, bugün önümüze bir fırsat çıkmıştır. 24 Haziran seçimlerinde bu siyasi anlayışımızı, yani doğrunun yanında durmak, yanlışın da karşısında durmak şeklindeki tavrımızı devam ettirmek ve bunu yönetimde, idarede pratik olarak göstermek adına diyoruz ki; halkımız bize güçlü bir destek versin, inşallah biz halkımızı asla mahcup etmeyeceğiz.” dedi.

“Siyasiler zenginleşirken, halkın geniş bir kesimi fakirleşmektedir”

Bugün yanlışların çoğaldığını aktaran Şahin, “Bu yanlışlar nedir? Adaletsizliklerdir. Bugün siyasiler zenginleşirken, halkın geniş bir kesimi fakirleşmektedir. Siyasiler şahsi çıkarlarını halkın çıkarlarının önüne koymuştur. Biz böyle bir gidişata dur demek istiyoruz ve bunun için diyoruz ki; HÜDA PAR olarak inşallah iyi bir oy, iyi bir destek ve akabinde bizler bütün bu söylediklerimizin arkasında durarak sizin adınıza siyaset yapmak istiyoruz. Bakınız HÜDA PAR, gün geçtikçe kartopu gibi büyümektedir. Biz hakkın, adaletin, eşitliğin ve hakkaniyetin taraftarız ve bu söylemimizi güçlü tutmak istiyoruz. Bir elimizde hak, bir elimizde adalet, bir elimizde de hizmet olsun istiyoruz. İşte bunun için diyoruz ki sizin oyunuz asla heba olmayacaktır inşallah.” diye konuştu.

“HÜDA PAR çocuklarımızın, gençlerimizin partisidir”

HÜDA PAR’ın bir dava partisi olduğuna işaret eden Şahin, konuşmasına şöyle devam etti: “Sizin oyunuz adeta bu davanın, bu siyasi anlayışın desteği anlamına gelecektir. İnşallah bu destek hem dünyada hem de ahirette çok değerli bir anlam ifade edecektir. HÜDA PAR büyüyen bir siyasi partidir ve geleceğin partisidir inşallah. Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği olacak bir partidir. O yüzden diyoruz ki; gelin geleceğimize yatırım yapalım ve HÜDAPAR’a güçlü bir destek sunalım. İnşallah Rabbim sizleri, bizleri mahcup etmeyecektir.”

İLKHA







Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler