Özdek yeniden güven tazeledi

Özdek yeniden güven tazeledi

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği'nin Olağan Kongresi'nde tek liste ile seçime giren Orhan Özdek, 117 oyla güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Şişli Öğretmen Evi’nde gerçekleşen Van Emlakçılar Dayanışma Derneği'nin Olağan Kongresi'nde tek liste ile seçime giren Orhan Özdek, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Seçimde yeniden güven tazeleyen Özdek, burada yaptığı konuşmada; Her ay düzenli olarak Van Emlakçılar Dayanışma Derneği'nin toplantılarının olacağını belirterek, dernek üyelerin özellikle bu toplantılara katılmasını istedi.

Özdek, seçimden sonra aylık olarak gerçekleşecek toplantıların öneminden söz ederek, “Emlakçılar derneği üyeleri olarak, bizler birbirimize kenetlenip sahip çıkmamız ve birbirimizi korumamız lazım. Bizim her zaman toplantılara dahil olmamız gerekiyor. Ne kadar toplantı yaparsak, birbirimizle diyaloğumuz artacaktır. Diyaloğumuz arttığı zaman ise hem işimizin kalitesi hem de kazancımız artmış olacaktır. Biz buraya seçim için geldik ve bu seçimden sonra da ne olursa olsun işimizi bırakıp bu toplantılarımıza katılalım. Siz burada varlığınızı gösterdiğiniz sürece, biz hep birlikte daha iyi işler yapacağız.” diye konuştu.

“Hatır, gönül durumları sektörümüzü kötü etkiliyor”

Komisyondan kısılmamasının altını çizen Özdek, gelişi güzel asılan ilanlar içinde belediyeyi göreve çağırarak, şu ifadeleri kullandı;

“Emlakçılar komisyon ile geçinen bir sektördür. Emlakçılar hatır için komisyondan kısarsa kirasını dahi ödeyemeyecek duruma gelir. Dernek yönetimi olarak bakıyoruz ki hatır, gönül durumları sektörümüzü çok kötü etkiliyor. Bunun önüne geçebilmek içinde sözleşme imzalayalım. Ayrıca bazı konularda Van Büyükşehir Belediyesine çok iş düşmektedir. Özellikle gelişi güzel asılan ilanlar noktasında belediye bunlara müsaade etmemesi gerekiyor ve bu konuda da belediyeleri göreve çağırıyoruz.” dedi. (Sedat Karatay-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler