Özel Diyarbakır Koleji Fen ve Anadolu Lisesi açıldı

Özel Diyarbakır Koleji Fen ve Anadolu Lisesi açıldı

​Özel Diyarbakır Koleji Fen ve Anadolu Lisesi, yapılan açılış töreni ile eğitime açıldı.

Özel Diyarbakır Koleji Fen ve Anadolu Lisesi, Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde düzenlenen açılış töreni ile eğitime açıldı.

Açılışa okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılışın ardından İLKHA'ya konuşan Özel Diyarbakır Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Eğitim ve Genel Koordinatörü Mehmet Yılmaz, amaçlarının dünyada kendini ifade edebilecek öğrenciler yetiştirerek toplumun geleceğine katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Yılmaz, "Hedefimiz bir aydın olarak bu toplumun bir öğretmeni olarak ticaretin yanında, halkımızın çocuklarının dünya dilini konuşabilecek, bir birey olarak dünyada kendilerini ifade edebilecek, başarılı yeteneklerini ortaya koymuş, bütün çağdaş toplumlardaki bireyler gibi eğitimi, pedagojik formasyonunu ve toplumun geleceğine katkıda bulunmaktır. Tabi bu bir kamusal hedeftir. Diğer bir amacımız ise ticaret yapmaktır. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Ticari tarafı olmakla beraber ahlaki ve vicdani tarafı çok yüksek olan bir iş koludur. Çünkü bizler işimizi yanlış yaptığımız zaman insanlar sadece parasını değil aynı zamanda çocuklarının geleceğini de kaybeder.  Biz bu sorumlulukla olaya yaklaşıyor ve bu duyarlılıkla işimizi yapmaya çalışıyoruz. Nasıl yaptığımızı halkımız, velilerimiz, öğrencilerimiz takdir edecektir. Bu notu biz kendimize vermeyeceğiz; halkımız, velilerimiz ve öğrencilerimiz bu notu bize verecektir." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.