Özel Okul yöneticileri Van TSO’da toplandı

Özel Okul yöneticileri Van TSO’da toplandı

Yeni Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte Van Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi, Özel Okul Yöneticileri ile bir araya geldi.

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva başkanlığında yapılan toplantıya, Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Abi ile özel okul temsilcileri katıldı.

“Amacımız sorunları en aza indirmektir”

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, yeni Eğitim ve Öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olması dilediklerini belirterek “Van’da eğitim öğretim kalitesinin yükseltilmesi en büyük amacımızdır. Bu amaçla üyelerimiz olan Özel Okullarla bir araya gelmeyi uygun gördük. Gerek yaşadıkları sorunları birebir en yetkili ağızlardan duymak, gerekse okul ve veli sorunlarını en aza indirmek istiyoruz. Katılımcı tüm üyelerimize teşekkür ederiz.” dedi.

Takva, servis, okul kıyafeti ve  kitap – kırtasiye ücretlerinin yüksek olmasını okul yetkilileriyle görüştüklerini ifade ederek, amaçlarının sorunları en aza indirmek olduğunu söyledi.

“Biz en kaliteli eğitimi, en ucuz sunan illerden biriyiz”

Özel okul yöneticilerinden Murat Atlıhan ise Van’ın özel eğitim ve öğretim noktasında Türkiye’nin en ucuz  illerinden biri olduğunu belirterek, “Biz en kaliteli eğitimi, en ucuza sunan illerden biriyiz. Van’da bulunan tüm özel okullar, batı illerine göre oldukça kaliteli eğitim vermektedir. Kaldı ki fiyatlarımız da batı illerine göre yüzde 50 daha ucuzdur.” ifadelerini kullandı. (Murat Dalgın-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler