Özgecan Aslan cinayetini aydınlatan ekibe ödül

Özgecan Aslan cinayetini aydınlatan ekibe ödül

Mersin’in Tarsus ilçesinde katledilen Özgecan Aslan cinayetini aydınlatarak failleri yakalayan jandarma ekibi ödüllendirildi.

Tarsus'ta katledildikten sonra cesedi yakılan Özgecan Aslan cinayetini aydınlatan ve failleri yakalayan jandarma ekibi ödüllendirildi.

 

İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan ve Özgecan Aslan cinayeti zanlıların yakalanmasında hassas hareket eden jandarma personeli, Vali Özdemir Çakacak tarafından kabul edildi.

 

Vali Çakacak, “Geçtiğimiz hafta hepimizi derinden üzen, gencecik hayat dolu bir kızımız olan Özgecan Aslan, son derece elim ve menfur bir olay neticesinde hayatının baharında hunharca katledilmek suretiyle aramızdan ayrıldı. Bu ayrılık, milletimizde onarılması güç, tarifi imkansız yaralar bıraktı. Kızımızın ailesinin metaneti vakur duruşu özellikle Mehmet Bey’in her konuşmasında insanlık dersi verdiği cümleleri, insanları bu olay karşısında sağduyuya davet etmiş ve bu olay karşısında bu ailenin ne kadar asil, sevgi dolu takdir edilesi insanlar olduğunu gördük.” diye konuştu.

 

Vali Çakacak son olarak, zanlıların yakalanmasına etkili olan emniyet ve jandarma ekiplerine teşekkür etti.

 

Açıklamaların ardından Vali Çakacak tarafından İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Uyan, Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Yavuz Bulut, Jandarma Teğmen Nesip Karcı, Jandarma Astsubay Üstçavuş Mustafa Özçatal ve Uzman Jandarma 4’üncü Kademe Çavuşu İbrahim Şahin’e başarı belgesi verildi.    (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.