Özlem Ajans Sanatçıları ile son toplantı yapıldı foto

Özlem Ajans Sanatçıları ile son toplantı yapıldı foto

Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri Özlem Ajans sanatçıları ile yarın yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliği öncesi son toplantısını yaptı.

Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilileri yarın yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliği öncesi programda okunacak ilahileri ve Kürtçe mevlidi seslendirecek olan Özlem Ajans sanatçıları ile son toplantısını yaptı.

Konu ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal, Diyarbakır’ın yarın yine tarihi bir güne hazırlandığını ve yarın Newroz Miting alanında yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliğinin en güzel şekilde icra edilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

Özlem ajans sanatçılarının gerek Kutlu Doğum programlarında hediye olarak dağıttıkları CD’lerde gerekse de Nisan ayı boyunca düzenlenen etkinliklerde çok büyük emekler sarf ettiklerinin altını çizen Ünsal, etkinliklerin yapıldığı bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti.

Yarın yapılacak olan Kutlu Doğum etkinliği hakkında duygu ve düşüncelerini kısaca anlatan Özlem Ajans sanatçıları ise, böyle bir etkinlikte yer almanın kendileri için onur ve gurur verici bir durum olduğu ve böylesi bir etkinlik için kendileri tercih ettiği için Peygamber Sevdalıları Platformu yetkililerine minnettar olduklarının altını çizdi.İLKHA











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.