Özlem Ajans sanatçıları Mevlid etkinlikleri için toplandı

Özlem Ajans sanatçıları Mevlid etkinlikleri için toplandı

Peygamber Sevdalıları Vakfı, "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinlikleri öncesi Özlem Ajans sanatçıları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye'nin dört bir yanında düzenlenen "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliklerinde mevlit okuyan ve seslendirdikleri ilahileri ile yüzbinleri coşturan Özlem Ajans sanatçıları, bu yıl Diyarbakır başta olmak üzere birçok kentte düzenlenecek etkinlikler için Peygamber Sevdalıları Vakfı ile toplantıda bir araya geldi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı yetkilileri ve Özlem Ajans sanatçılarının katıldığı toplantı, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Toplantıda, etkinliklerin yapılacağı iller ile sanatçıların görev alacağı yerler konuşuldu.

Nisan ayı itibariyle başlayacak olan "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinlikleri hakkında değerlendirmede bulunulan Özlem Ajans Genel Koordinatörü Mehmet Ali Oğuz, etkinlikler öncesinde yapılması gereken çalışmalar hakkında sanatçılarla faydalı bir istişarede bulunduklarını söyledi.

"Tüm sanatçı kardeşlerimiz etkinliklere hazırlıklıdırlar"

Tüm Peygamber Sevdalılarının beklediği "2019 Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliklerinin Nisan ayı itibari ile başlayacağını belirten Oğuz, "Özlem Ajans olarak Peygamber Efendimizin yüce ahlakına, şahsiyetine, sünnetine ve yaşantısına yakışır bir şekilde nisan ayını karşılayacağız. İnşallah Türkiye'nin dört bir tarafı, Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinlikleriyle süslenecektir. Görüldüğü gibi tüm sanatçı kardeşlerimiz etkinliklere hazırlıklıdırlar. Kendileri bunu büyük bir heyecan ile beklemektedirler ve tamamen gönüllü bir şekilde katkıları olacaktır. Sanatçı kardeşlerimizden Allah razı olsun." şeklinde konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.