Özlem Özkan Hoca sevenleri tarafından yad edildi

Özlem Özkan Hoca sevenleri tarafından yad edildi

​Diyarbakır İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Merhume Özlem Özkan Hoca’nın vefat yıl dönümünde sevenleri tarafından yad edildi.

Geçtiğimiz yıl oğlu ile birlikte geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Engelli Koordinatörü Merhume Özlem Özkan Hoca’nın vefatının yıl dönümü münasebetiyle Diyarbakır İl Müftülüğünde öğrencileri ve sevenleri tarafından anma programı düzenlendi.

Diyarbakır İl Müftülüğü Konferans Salonunda Mustafa Şeker Hoca’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda merhume Özlem Özkan Hoca’nın özgeçmişi ve özellikle Kur’an eğitimi alanındaki fedakarlığı anlatıldı.

Ardından Merhume Hoca ile beraber Diyarbakır’da İslami eğitim çalışmalarına katılan Diyarbakır İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberi koordinatörü Fatma Kartı açılış konuşması yaptı. Konuşmasında Özkan’ın engelli bireyler üzerinde hassasiyetle yürüttüğü çalışmalar ve Kur’an öğretme aşkından bahsetti.

Mesai arkadaşlarının dilinden beraber geçirilen anılardan kesitler anlatıldı. Programa katılan engelli bireyler işaret dili ile Özkan Hoca’nın kendisi üzerindeki emeklerinden bahsetti.

İl müftülüğü hocaları tarafından okunan Kürtçe mevlit ve kasideler ile program devam etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.