Kaymakam Cemil Öztürk kırsal mahallelere ziyaretlerde bulundu

Kaymakam Cemil Öztürk kırsal mahallelere ziyaretlerde bulundu

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Kavuncu ve Değirmen Mahallelerine ziyarette bulundu.

Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, Kavuncu ve Değirmen Mahallesinden sonra Kavuncu Mahallesi’ndeki Sultan Yekpa Kuran Kursunu ziyaret etti.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, İpekyolu Jandarma Komutanı Binbaşı Hacı Mehmet Demir ve İpekyolu Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer ile birlikte merkeze 11 km uzaklıktaki Kavuncu ve yine merkeze 15 km uzaklıktaki Değirmen mahallelerine ziyarette bulundu.

Beraberindeki protokol ile her iki mahalledeki okulları da ziyaret eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk çocuklarla sohbet ederek beğeni ve yaş gruplarına göre hediyeler verdi.

Öztürk ve beraberindeki protokol Kavuncu Mahallesi’ndeki Sultan Yekpa Kuran Kursu’na da bir ziyarette bulunarak kursiyer ve eğitimcileri ile görüştü.

Ziyaretlerde, belediye hizmetlerini yerinde inceleyen ve ihtiyaçlar hakkında bilgilendirilen Öztürk, vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinledi, çözümleri için yetkililere gerekli talimatları verdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler