Öztürk’ten Kur’an kurslarına ziyaret

Öztürk’ten Kur’an kurslarına ziyaret

Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencileri ziyaret eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, öğrencilerle sohbet ederek, kendilerine çeşitli hediyeler dağıttı.

Van Müftülüğü tarafından verilen yaz Kur’an kurslarında eğitim gören 250 öğrenciyi ziyaret eden İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk, eğitim gören öğrencilere kurs bitiminde de eğitimlerine devam etmelerini söyledi.

Öğrencilerin eğitimi gördüğü Fatımatüz Zehra, Selim Bey ve Furkan Kur’an kurslarını ziyaret eden Başkan Vekili Öztürk, öğrencilerin yaz mevsiminde tatil yapmak yerine, Kur’an-ı Kerim öğrendiklerini söyledi.

Öğrencilerin Kur’an-ı Kerim öğrenme gayretinin öneminden bahseden Öztürk, “Bugün yaz döneminde müftülüğümüzün açmış olduğu camilerde, geleneksel Kur’an kurslarımızda Kur’an ve namaz sureleri öğrenen öğrencilerimizi hem İpekyolu Kaymakamı olarak hem de İpekyolu Belediye Başkan Vekili olarak ziyaret ettik. Yaz döneminde İpekyolu Müftülüğüne bağlı 12 bine yakın öğrencimiz buralarda hizmet alarak dinlerini öğreniyor. Bizler de İpekyolu Belediyesi olarak diyoruz ki; gençlerimiz ve çocuklarımız tatil yapmak, televizyon izlemek, bilgisayarla ve telefon ile ilgilenmek yerine camilere geldikleri için bizler de onların bu gayretlerine karşılık küçük de olsa içinde okul çantasının, kitapların, satranç takımının, tişört ve şapkanın bulunduğu hediye paketi hazırlayarak ödül vermek istedik. Buradan İpekyolu Müftülüğümüze, hocalarımıza ve ebeveynlerimize teşekkür ediyor, Kurban Bayramlarını kutluyorum.” ifadelerini kullandı. (Erkan Karadağ, Suat Tink - İLKHA)






















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.