Park ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışması yapıldı

Park ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışması yapıldı

Gaziantep’te havaların ısınmasıyla park ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışması başlatıldı.

Gaziantep ve bölgesinin en fazla yeşil alanına sahip olan Şahinbey İlçesindeki park ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışması yapıldı.

Sıcakların artmasıyla birlikte harekete geçen Şahinbey Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sezonun ilk ilaçlamasını yaparak vatandaşların park ve dinlenme alanlarında olumsuz durumlarla karşılaşmaması için çalışma başlattı.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Özellikle yaz ayının gelmesiyle vatandaşlarımız belediyemize ait parklarda uzun süre vakit geçirip, dinlenme imkânı buluyor. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın olumsuz bir durumla karşılaşmaması adına ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.” dedi.

Parklarda yapılan ilaçlama çalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden vatandaşlar ise, “Yaz aylarının gelmesiyle parkları daha fazla kullanmaya başladık. Buraya gelip dinleniyoruz, yürüyoruz ve çocuklarımız gelip oynuyor. Şahinbey Belediyemiz sağ olsun bizim rahat ve huzurlu bir şekilde parkları kullanmamız için ilaçlamasını yapıyor.” ifadelerini kullandı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 

















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler