Patlamada ölen 3 kişinin isimleri belli oldu

Patlamada ölen 3 kişinin isimleri belli oldu

Diyarbakır’da polis otobüsünün geçişi sırasında gerçekleşen bombalı araç saldırısında, ölen 3 PKK zanlısının isimleri belli olurken ölenlerden 2’sinin Bismil Belediyesi Meclis üyeleri olduğu öğrenildi.

Diyarbakır’da polis otobüsünün geçişi sırasında gerçekleşen bombalı araç saldırısında ölen 3 kişinin isimleri belli oldu. Patlamada PKK operasyonlarında gözaltına alınan ve sağlık kontrolünden dönen DBP’li Bismil Belediyesi Meclis üyeleri Tufan Tunç ile Zafer Koluman ve Mehmet Argul’ün öldüğü öğrenildi.

5 kişinin öldüğü, 12’si polis 33 sivilin de yaralandığı bombalı araç saldırısında hedef alınan polis otobüsünde, PKK operasyonlarında gözaltına alınan 7 kişinin olduğu valilik tarafından açıklanmıştı.

Polis aracında bulunan 7 PKK zanlısından 6’sının Bismil ilçesinden alındığı, bunlardan birinin de BDP Bismil eski ilçe başkanı Tufan Tunç olduğu belirtilmişti. Bismil Belediyesi Meclis üyesi olan Tufan Tunç ile birlikte bir diğer meclis üyesi Zafer Koluman’ın patlamada öldüğü öğrenildi. Saldırıda ayrıca Bismil’de gözaltına alınan Mehmet Argül’ün de öldüğü belirtildi. (İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.