Patlayan su borusu 2 gün boşa akıyor

Patlayan su borusu 2 gün boşa akıyor

Van'ın İpekyolu ilçesinde patlayan su borusu nedeniyle yol çamur içinde kalırken, arızanın 2 gün geçmesine rağmen giderilmemesi tepkilere neden oldu.

VAN - İpekyolu ilçesi Cemil Yörük İlköğretim okulunun hemen yanında patlayan su borusu yolu çamur içinde bırakırken vatandaşlar, belediyenin patlayan su borusu 2 gün geçmesine rağmen onarmamasına tepki gösterdi.

 

Yolu çamur içinde bırakan su, daha sonra vatandaşlar tarafından rögar kapağı açılıp önü toprakla kapatılarak kanalizasyon çukuruna akıtıldı.

 

İki gün boyunca devam eden su arızası için herhangi bir çalışma yapılmazken, su arızasının yolu çamur içinde bırakması ise bölge vatandaşlarının tepkisine neden oldu. Su borusu patlağının 2 gün boyunca yapılmaması nedeniyle tonlarca su boşa aktı.

 

Patlayan su borusunun ikin gün boyunca boşa akmasına tepki gösteren vatandaşlar, bu suyun faturasının kime kesileceğinin ise merak konusu olduğunu söyleyerek, boşa akan suyun israf olduğunu belirttiler.

 

Van’da henüz birçok bölgede içme suyu sorunu yaşanırken, bu tür patlakların kısa sürede yapılmaması ise tepkilerin artmasına neden oluyor. Vatandaşlar boşa akan suyun ziyan olmaması için belediyenin biran önce bu sorunu çözmesi gerektiğini söylediler.  (Hacı Yılmaz - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler