Personele istihdam seferberliği anlatıldı

Personele istihdam seferberliği anlatıldı

Diyarbakır Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü ve İş-Kur İl Müdürlüğü tarafından personel ve meslek danışmanlarına yönelik seminer düzenlendi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatılan 2019 İstihdam Seferberliği kapsamında Diyarbakır Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü ve İş-Kur İl Müdürlüğü tarafından personel ve iş danışmanlarına yönelik seminer düzenlendi.

Diyarbakır SGK İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminerde katılımcılara; istihdam seferberliği, 2019 kapsamında uygulanan teşvikler, diğer istihdam teşvikleri ve teşviklerden geriye dönük yararlanma konularında bilgiler verildi.

Seminere,  Diyarbakır Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halit Açar, SGK İl Müdürü Reşat Merttir, Diyarbakır Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde görevli Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) personelleri, İş-Kur İş ve Meslek Danışmanları katıldı.

Diyarbakır Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü ve İş-Kur İl Müdürlüğü tarafından 2019 İstihdam Seferberliğinin anlatılması ve duyurulması konusunda gerekli çalışmalar başlatıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.