Peygamber aşıkları sabah namazında Şanlıurfa Dergah Cami’nde bir araya geldi foto video

Peygamber aşıkları sabah namazında Şanlıurfa Dergah Cami’nde bir araya geldi foto video

Diyarbakır’da Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğine katılmak üzere yurdun değişik illerinden yola çıkan Peygamber âşıkları sabah namazında bir araya geldiler.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bugün Diyarbakır Newroz Miting Alanında düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğine katılmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinden Diyarbakır’a gitmek için yola çıkan Peygamber aşıkları sabah namazında Şanlıurfa Dergah Cami’sinde bir araya geldiler.

Diyarbakır’da yüz binlerin katılımıyla gerçekleşen Kutlu Doğum etkinliğine katılmak için Gaziantep, Adana, Adıyaman, Osmaniye ve Mersin illerinden etkinliğe katılacak olan Peygamber âşıkları, sabah namazında Şanlıurfa Dergah Cami’sinde bir araya gelerek, sabah namazını eda ettikten sonra Diyarbakır’a doğru hareket ettiler.

Şanlıurfa Dergah Cami’sinde bir araya gelen Peygamber aşıkları, namaz sonrası Balıklı gölü gezdikten sonra, konvoy halinde Diyarbakır’a doğru yola çıktılar.

Diyarbakır’a doğru konvoy halinde hareket eden Peygamber âşıkları, araçlarının önlerine astıkları ve araç camlarından salladıkları tevhit bayrakları renkli görüntüler oluştururken, Peygamber âşıkları araçlarında sık sık tekbirler getirdiler.İLKHA





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.