Peygamber ikliminin yaşanacağı etkinliğe Van halkını bekliyoruz

Peygamber ikliminin yaşanacağı etkinliğe Van halkını bekliyoruz

​Peygamber Sevdalıları Vakfı Van İl Koordinatörü Recep Karabulak, 21 Nisan Pazar günü saat 13:30'da Kale Miting alanında düzenleyecekleri "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliğine Van halkının katılımını beklediklerini söyledi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Van'da 21 Nisan Pazar günü saat 13:30'da Kale Miting alanında "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" temalı "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama" etkinliği düzenleyecek.

Düzenleyecekleri etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Van İl Koordinatörü Recep Karabulak, tüm halkı davet etti.

Yaklaşık 14 yıldan bu yana bu etkinliklerin Türkiye geneli yapıldığını dile getiren Karabulak, bu etkinliklerde Peygamber efendimiz ile ilgili konuşmaların yapıldığını, ilahiler ve mevlid-i şerifin okunduğunu hatırlattı.

Karabulak, "Genel olarak oraya gelen misafirlerimiz, kardeşlerimiz Peygamber ikliminde bir nebze de olsa kendilerine yer bulacaklardır. Buradaki gayemiz yıllardır dile getirdiğimiz gibi Allah resulünün sünnetini yaşamaya dönük yaptığımız çalışmalar ve faaliyetlerdir. Bu konuda yapılan faaliyetlerin önemini bildiğimiz için biz de aşkla şevkle gayretle pazar günü yapılacak olan etkinliğimizin çalışmalarını sürdürüyoruz. Şehrin çeşitli yerlerine yol brandaları astık. Binlerce afiş astık. Yine Peygamber efendimizin 40 Hadis-i Şerif adlı kitabını evlere dağıtarak vatandaşlarımızı etkinliğe davet ediyoruz. Nasipse son iki gün anons araçlarımız şehrin çeşitli yerlerinde insanlarımızı davet edecek. Radyo ve gazete reklamları verdik. "Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed" adlı etkinliğine tüm Van halkını Kale Miting Alanına bekliyoruz. İnşallah bol bol salavat ve tekbirler getireceğimiz, nasihatler alacağımız bir nebze de olsa Peygamber iklimini yaşatacağımız bir etkinlik olacaktır. Bütün ailemiz ile inşallah Kale Miting Alanında olacağız." ifadelerini kullandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.