Peygamber Sevdalılardan sahabeyi anmaya davet

Peygamber Sevdalılardan sahabeyi anmaya davet

Peygamber Sevdalıları Platformu, Adıyaman’da medfun olan sahabe Safvan bin Muattal’ı anmak için düzenlenecek programa tüm Adıyamanlıları davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu’nun Kasım ayını ‘Sahabe Ayı’ ilan etmesi kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen sahabeyi anma programlarının biri de Adıyaman’da gerçekleştirilecek. Peygamber Sevdalıları Platformu Adıyaman İl Koordinatörü, düzenleyeceği programla şehirde medfun olan sahabe Safvan bin Muattal’ı anacak.

Peygamber Sevdalıları Platformu Adıyaman İl Koordinatörü Muhammed Kadri Akay, 29 Kasım Pazar günü düzenleyecekleri “Sahabeyi Anlamak” programının tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek tüm Adıyamanlıları programa davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Kasım ayını ‘Sahabe ayı’ ilan ettiklerini söyleyen Akay, “Allah nasip ederse her yılın Kasım ayında, sahabeleri anma programları düzenleyeceğiz. Biz Adıyaman Peygamber Sevdalıları temsilciliği olarak, 29 Kasım Pazar günü saat 19.30’da Adıyaman Belediyesi Konferans Salonunda “Sahabeyi Anlamak” adında program düzenleyeceğiz. Programda işleyeceğimiz sahabe Safvan bin Muattal olacaktır. Hz. Safvan bin Muattal kabri Adıyaman’da olduğu bilindiği için bu konuyu işleyeceğiz.” dedi. (Yakup Söğüt - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.