Peygamber Sevdalıları İstanbul'da Mewlid etkinliği düzenleyecek

Peygamber Sevdalıları İstanbul'da Mewlid etkinliği düzenleyecek

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda pazar günü Mewlid etkinliği düzenlenecek.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda 29 Nisan 2018'de pazar günü saat 14.00'de "Hz. Peygamber’i (sav) Anlama ve Sünnetini Yaşama" temasıyla Mewlid etkinliğinin düzenleneceği bildirildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu İstanbul Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, etkinlik hazırlıklarıyla ilgili şu bilgiler paylaşıldı:

 "Hazırlıklarımız platforma üye derneklerimizin üye ve gönüllülerinin samimi ve ihlaslı gayretleri ile yoğunlaşan çalışmalarımız ile birlikte hazırlıklarımızın son aşamasına gelmiş bulunmaktayız. Şu an yoğun şekilde tanıtım ve davet için tüm üye ve gönüllülerimiz seferber olmuş durumda ve İstanbul’un her tarafına davetimizi ulaştırma çabasındayız. Reklam ve Tanıtım için basılan yüz binlerce el ilanını ve bu sene etkinlik hediyemiz olan 'Hz. Peygamber'den (sav) Dersler' adlı Hadis kitabını ev ev dolaşarak, meydanlarda ve semt pazarlarında kurduğumuz stantlarımızda ve esnafımıza ziyaretler gerçekleştirerek kendilerini Mewlid etkinliğimize davet ediyoruz. Bununla beraber çeşitli ebatlardaki branda ve afişlerimizi iş yerlerine, araçlara ve caddelere asarak peygamber sevdalısı halkımızı etkinliğimize davet edeceğiz. Ayrıca hazırladığımız özel davetiyelerimizle tüm sivil toplum kuruluşlarına, kanaat önderlerine, basın yayın kuruluşlarına, yazarlara ve resmi kurum ve kuruluşlara ziyarette bulunarak etkinliğimize davet ediyoruz. Amacımız bu kutlu etkinlikten herkesi haberdar etmek ve Hz. Peygamber'e (sav) olan sevgimizi hep beraber ilan ederek layık ümmet olmak için gayret göstermektir. Ayrıca etkinliğe son 2 gün kala anons araçlarımız İstanbul’umuzun dört bir tarafında ve en ücra yerlerinde Peygamber Sevdalısı halkımızı etkinliğe anons yoluyla davet edecekler ve bölgelerinde ki araç kalkış noktalarını halkımıza duyuracaklar."

116 noktadan ücretsiz servis sağlanacak

Ulaşım için Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası ücretsiz araç kalkış noktalarının belirlendiği ifade edilen açıklamada, "Peygamber sevdalısı halkımızı alana taşımak için Anadolu yakasında 11 ilçede 31 ve Avrupa yakasında 18 ilçede 75 nokta da olmak üzere toplam 106 noktadan etkinlik alanına ücretsiz servis araçlarımız ulaşımı sağlayacak. Bu konuda hazırlıklarımız tamamlandı. Biz bütün gayretimizle araç kalkış noktalarına gelen Peygamber sevdalısı halkımızı mağdur etmeksizin etkinlik alanına taşıyacağız. Ancak burada özellikle değerli Peygamber sevdalısı halkımıza birkaç hususta duyuruda bulunmak istiyoruz. Birinci husus imkanı ve araçları olan kardeşlerimizden etkinlik alanına kendi imkan ve araçlarıyla gitmeleri, İkincisi bu hayırlı hizmette bende yardımcı olmak istiyorum diyerek gerek kendi araçları ile ve gerekse platformumuz ile irtibata geçerek araç tahsisinde bulunmak isteyip etkinlik alanına katılımcıların taşınmaları hususunda yardımcı olmalarını duyurmak istiyoruz." denildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.