Peygamber Sevdalıları öncülüğünde Diyarbakır'da yapılan etkinliğe Arap medyasından yoğun ilgi

Peygamber Sevdalıları öncülüğünde Diyarbakır'da yapılan etkinliğe Arap medyasından yoğun ilgi

İslam ülkelerinin siyonist rejim ile ticari ilişkilerinin sonlandırılması talebiyle Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Diyarbakır'da düzenlenen büyük etkinlik, Arap medyasında, geniş yer buldu.

Peygamber Sevdalıları öncülüğünde Diyarbakır'da, Filistin'e destek ve İslam ülkelerinin siyonist rejim ile ticari ilişkilerinin sonlandırılması talebiyle yapıyan etkinlik, Arap basınında geniş yer buldu.

Birçok haber sitesinin yer verdiği Diyarbakır etkinliğine: "Selam olsun Selahaddin Eyyübi'nin torunlarına" "Diyarbakır'da büyük gösteri" "Diyarbakırlılar katliamı kınadı" başlıklarıyla yer verildi.

????- تظاهرة حاشدة في ولاية ديار بكر التركية؛ تضامناً مع غزة والمقاومة وتنديداً بمجازر الاحتلال الإسرائيلي المستمرة على القطاع pic.twitter.com/Lwo9qi7Wkv

— عربي بوست (@arabic_post) April 7, 2024
Haberlerde, siyonist rejimin tüm katliamlarına rağmen, soykırımcılarla ticareti kesmeyen Türkiye'deki hükümet de sert bir dille eleştirildi.

Haberlerde, "Selahaddin-i Eyyübi'nin torunlarından olan Müslüman Kürd halkı, Siyonistlerle ticaret yapan hükümetten daha şereflidir" ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

تظاهرة حاشدة في ولاية ديار بكر التركية؛ إسناداً لغزة وتنديداً بالمجازر #تركيا #A24News #غزة pic.twitter.com/FjhTTFvaSf

— A24 News Agency (@A24NewsAgency) April 7, 2024

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.