Peygamber Sevdalıları Platformu eğitimcilerle buluştu

Peygamber Sevdalıları Platformu eğitimcilerle buluştu

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, Diyarbakır'da bulunan eğitimcilerle buluştu.

DİYARBAKIR- Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü, Peygamber Sevdalıları Platformu’nun gönüllü eğitimcileri ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.


İkra Eğitim, Sağlık, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İkra-Der) Diyarbakır şubesinde gerçekleşen toplantıda, Peygamber Sevdalıları Platformu’nun siyer okulu ile ilgili yapması planlanan proje hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.


Peygamber Sevdalıları Platformu’nun, Efendimiz(sav)’in kutlu yolunun tanıtılması ve örnekliğinde yaşanmasına yönelik hizmetleri ve düzenlemiş olduğu bereketli etkinliklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren gönüllü eğitimciler, platformun çalışmalarına katkı sunacaklarını dile getirdiler.


Yozlaşan ve bozulmaya yüz tutan toplumun Asr-ı Saadet’teki gibi huzur ve bereket dolu günlere muhtaç olunduğu böylesi faydalı ve eğitici etkinliklerin daha da yayılarak yapılmasının temennisinde bulunulan toplantıda, eğitimcilerin siyer sohbetlerinde aktif rol almaları istendi.


Toplantı, eğitimcilerin kutlu doğum etkinlikleri hakkında değerlendirmelerinin alınmasının ardından sona erdi. (Hamza Adiyaman – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.