Peygamber Sevdalıları Platformu’ndan Beraat Gecesi mesajı

Peygamber Sevdalıları Platformu’ndan Beraat Gecesi mesajı

Peygamber Sevdalıları Platformu, bu gece idrak edilecek olan Beraat Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Bu gece idrak edilecek olan mübarek Beraat Gecesi münasebetiyle Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından, bir mesaj yayınladı.

Bu gece Cenab-ı Allah'a yapılacak dua ve yakarışlarla dökülecek gözyaşlarının, tüm İslam âleminde Müslümanlar için kurtuluş vesilesi olmasının temenni edildiği mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Bu gece Beraet gecesi, bu gece af ve mağfiret gecesidir. Müslümanlar olarak bu geceyi fırsat bilerek bereketli geçirmeliyiz. Bu mübarek geceyi her Müslüman kendisi için son Beraet Gecesi olarak değerlendirmelidir. İslam alemi olarak zor şartlardan geçiyoruz. Müslümanların gözyaşı dökmediği bir gün yoktur. Bu gece dökeceğimiz gözyaşı ve açacağımız gönül kapıları Müslümanlar için kurtuluş vesilesi olsun inşallah." 

Beraat Kandili vesilesiyle İslam âleminin içerisinde ki buhrandan ve sıkıntılarda kurtulması için çokça dua edilmesi gerektiği belirtilen açıklamada, "Bu gece Müslümanlar için ve kendimiz için affın, mağfiretin ve kurtuluşun dualarda ve yalvarışlarda olduğunu unutmayalım. Hasseten İslam aleminin yaşadığı buhrandan ve sıkıntılardan azat olması için Allah'a yalvaralım. Bu gecede ibadetlerimize yoğunluk verelim. Hayatımızın bundan sonrası için ve ibadetlerimizin sürekliliği için Allah ‘a yalvaralım.  Her Müslüman bu geceyi ihya ederek, yeniden diriliş ve uyanma vesilesi kılmalıdır. Yine her Müslüman mağdur ve muhtaçları sevindirmek gayesiyle hayır ve hasenatlarını çoğaltmalıdır." denildi.

Açıklamanın sonunda, "Küfre, zulme ve haksızlıklara karşı Müslümanların yekvücut olması, vahdetin, kardeşliğin ve dayanışmanın tesisi için her zaman ve özelde bu mübarek beraet gecesinde Rabbimize yalvararak içten içe yakaralım. Bu vesileyle bu mübarek gecenin günahlarımızın affına, İslam âleminin vahdet ve kardeşliğine,  zalim ve zorbaların tahtlarının yıkılmasına vesile olmasını Rabbimizden diliyoruz." temennisine yer verildi.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.